INGREDIENTS

  • 60g Oats
  • ½ Carrot, grated
  • 5g Chia Seeds
  • 1 Tbsp Raisins
  • 1 Tbsp Walnuts
  • ½-1 Tsp Cinnamon
  • Pinch of Salt
  • ½ Tsp Vanilla Extract
  • 2 Tbsp Zero Maple Syrup
  • 125ml Almond Milk, unsweetened
  • Protein Powder (optional) – I used 15g Maple Syrup Whey Protein

Toppings:

  • 20g NGT Carrot Cake Muscle Butter
  • Walnuts, Raisins, Cinnamon, Zero Maple syrup (optional)

 

INSTRUCTIONS

  1. Combine together all the ingredients except walnuts in a jar.
  2. Cover and refrigerate overnight so the oats absorb all the liquids.
  3. Before eating, add the walnuts and whey protein (if desired).
  4. Top with a generous dollop of NGT Carrot Cake Muscle Butter. Top off with more walnuts, raisins, maple syrup and cinnamon for an extra kick of carrot cake flavor.

 

TIPS

  • Do not add the walnuts in the night before or they will get soggy.
  • If you prefer your oats warm, just pop in the microwave for a little bit before adding whey protein and toppings.

 

CALORIES & MACROS *including toppings

500 Calories

51 Carbs

29 Protein

19 Fat

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.