Η εταιρεία υποχρεούται να ενημερώσει τον χρήστη/επισκέπτη, προτού προβεί στην ολοκλήρωση της αγοράς για:

 1. τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος
 2. τη συνολική αξία των προϊόντων/αγαθών, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ή οποιουδήποτε άλλου τέλους
 3. άλλες πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις (έξοδα αποστολής, παράδοσης, ταχυδρομείου).

Απαγορεύεται η χρέωση των επισκεπτών/χρηστών με επιπρόσθετη δαπάνη, που να υπερβαίνει το κόστος χρήσης του ίδιου μέσου πληρωμής από την εταιρεία (π.χ αντικαταβολή)

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά και ο χρήστης/έπισκέπτης καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό, η εταιρεία οφείλει να παραδώσει το προϊόν που έχει συμφωνηθεί εντός εύλογου χρόνου, ήτοι το αργότερο εντός 30 ημερων από την ημερομενία παραγγελίας αυτού. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης ο χρήστης/επισκέπτης δύναται να καταγγείλει τη σύμβαση, υποχρεώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την εταιρεία να επιστρέψει τα χρήματα που παρέλαβε.

Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην «Εταιρεία» το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Απαγορεύεται η επιστροφή προϊόντων, που πρόκειται να αλλοιωθούν ή να λήξουν σύντομα, καθώς και αυτών που θεωρούνται ακατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του χρήστη/επισκέπτη, καλό είναι να ελεγχθεί  προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).

Ο χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του e mail της «Εταιρείας» : [email protected]

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τα χρήματα θα επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αφ’ης στιγμής η «Εταιρεία» παραλάβει τα προϊόντα που της επιστράφησαν.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Με αντικαταβολή μετρητοίς. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής ACS Courier που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που επιλέξατε. Η επιπλέον επιβάρυνση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι μόνο 1 ευρώγια όλη την Ελλάδα.
 • Με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Η NGT δε συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον.
 • Με PayPal Η εταιρεία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA (όπως άλλωστε και όλες οι βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετανίας) και διευκολύνει με ασφάλεια τη διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν όπως και η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε ή από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε και από καταστήματα που είναι συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com
 • Πληρωμή στο κατάστημά μας σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημά μας.Είναι απαραίτητο να  έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή on-line παραγγελία ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημά μας.

Τρόποι αποστολής

 • Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «διαθέσιμο» αποστέλλονται τις επόμενες 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας από τον πελάτη η οποία γίνεται τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει δώσει λάθος  τηλέφωνο η παραγγελία ακυρώνεται.
 • Το τμήμα αποστολών καλεί από τον αριθμό 211 40 54 589 και οι προσπάθειες γίνονται δύο φορές την ημέρα για 3 εργάσιμες ημέρες από τις 9:00πμ μέχρι 15:30μμ.. Μετά το πέρας των 3 ημερών και εφόσον ο πελάτης δεν απαντήσει, η παραγγελία ακυρώνεται. Η διαδικασία αυτή επιβεβαίωσης της παραγγελίας από τον πελάτη γίνεται διότι πρόκειται για προϊόντα που είναι τρόφιμα και ευαίσθητα συμπληρώματα υψηλής ποιότητας και δεδομένου ότι φυλάσσονται στο χώρο μας σε άριστες συνθήκες, προσπαθούμε να αποφύγουμε τη διαμονή τους σε χώρο που δεν διαχειριζόμαστε τις συνθήκες διατήρησής τους, σε περίπτωση που ο πελάτης αργήσει πολύ να το παραλάβει ή δεν παραλάβει ποτέ.
 • Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Προπαρήγγειλέ το» αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Η διαδικασία της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης ακολουθείται και εδώ, όπου ο πελάτης θα λάβει και δεύτερη τηλεφωνική ενημέρωση για την ημερομηνία που η παραγγελία του θα είναι έτοιμη να αποσταλλεί και να παραδοθεί σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Οι παραδόσεις γίνονται με ACS Courier εργάσιμες ημέρες από τις 9:00πμ έως 17:00μμ. Για παραδόσεις Σαββάτου ισχύει χρέωση 2,00€ επιπλέον και ο πελάτης υποχρεούται να το αναφέρει στις παρατηρήσεις της παραγγελίας του ότι θέλει να παραλάβει Σάββατο.
 • Τα στοιχεία που δίνει ο πελάτης στα πεδία για τον τόπο αποστολής του δέματος πρέπει να είναι πλήρη, και αν είναι δυνατόν να αναγράφεται ο όροφος και το κουδούνι ώστε να διευκολύνεται ο κούριερ και ο πελάτης να παραλαμβάνει το δέμα του εγκαίρως. Το κινητό τηλέφωνο επίσης είναι απαραίτητο ώστε η Acs να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα τον πελάτη μέσω τηλςφωνικής επικοινωνίας μαζί του.
 • Για αγορές εντός Ελλάδας και έως 4 κιλά τα μεταφορικά είναι 3,00€ και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1,00€.
 • Για Κύπρο τα μεταφορικά είναι 4,00€ μέχρι 2 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Για την υπόλοιπη Ευρώπη τα μεταφορικά είναι 15.00€.
 • Για όλες τις αγορές άνω των 49,00€ και βάρους έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και η αντικαταβολή είναι 1,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00€ ανά κιλό.
 • Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, αποστολής και τη χρέωση των μεταφορικών.