Όροι χρήσης & Προϋποθέσεις

Η εταιρεία υποχρεούται να ενημερώσει τον χρήστη/επισκέπτη, προτού προβεί στην ολοκλήρωση της αγοράς για:

  1. τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος
  2. τη συνολική αξία των προϊόντων/αγαθών, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ή οποιουδήποτε άλλου τέλους
  3. άλλες πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις (έξοδα αποστολής, παράδοσης, ταχυδρομείου).

Απαγορεύεται η χρέωση των επισκεπτών/χρηστών με επιπρόσθετη δαπάνη, που να υπερβαίνει το κόστος χρήσης του ίδιου μέσου πληρωμής από την εταιρεία (π.χ αντικαταβολή)

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά και ο χρήστης/έπισκέπτης καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό, η εταιρεία οφείλει να παραδώσει το προϊόν που έχει συμφωνηθεί εντός εύλογου χρόνου, ήτοι το αργότερο εντός 30 ημερων από την ημερομενία παραγγελίας αυτού. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης ο χρήστης/επισκέπτης δύναται να καταγγείλει τη σύμβαση, υποχρεώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την εταιρεία να επιστρέψει τα χρήματα που παρέλαβε.

Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην «Εταιρεία» το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Απαγορεύεται η επιστροφή προϊόντων, που πρόκειται να αλλοιωθούν ή να λήξουν σύντομα, καθώς και αυτών που θεωρούνται ακατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του χρήστη/επισκέπτη, καλό είναι να ελεγχθεί  προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).

Ο χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του e mail της «Εταιρείας» : [email protected]

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τα χρήματα θα επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αφ’ης στιγμής η «Εταιρεία» παραλάβει τα προϊόντα που της επιστράφησαν.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο 1.00€ . (Προσοχή!!! Η αντικαταβολή αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.)
  • Με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Η NGT δε συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον.
  • Με PayPal Η εταιρεία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA (όπως άλλωστε και όλες οι βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετανίας) και διευκολύνει με ασφάλεια τη διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν όπως και η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε ή από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε και από καταστήματα που είναι συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com
  • Πληρωμή στο κατάστημά μας σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημά μας. Είναι απαραίτητο να  έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή on-line παραγγελία ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημά μας.

Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Για αποστολές με βάρος έως 6kg* το κόστος είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 49€** και άνω τότε είναι Δωρεάν. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 6kg, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€ ανά επιπλέον κιλό.

*Το πραγματικό βάρος μετριέται σε συνάρτηση με τον όγκο των προϊόντων.

** Το ποσό των 49€ περιλαμβάνει την καθαρή συνολική αξία των προϊόντων που έχετε καταχωρήσει στο καλάθι αθροιστικά με τυχόν κουπόνι έκπτωσης ή τυχόν τρέχουσα έκπτωση στον τρόπο πληρωμής.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ACS Courier.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 17:00 από τους διανομείς της ACS Courier. *Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης ή συκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€ επιπλέον.

**Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προσεχές Σάββατο από την ημέρα την τοποθέτησης της παραγγελίας σας, το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,50€ επιπλέον.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο κούριερ της ACS θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της ACS Courier.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Κάθε πελάτης που έχει δώσει κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των ACS Courier.

Κύπρος

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Για αποστολές με βάρος έως 2kg στην Κύπρο το κόστος είναι 5.90€. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 kg, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€ ανά επιπλέον κιλό και μέχρι τα 5kg.
Για αποστολές με βάρος μεγαλύτερο των 5kg, το κόστος διαμορφώνεται όπως φαίνεται στον πίνακα παρακάτω:

Βάρος (kg)Κόστος Μεταφορικών
5.01 – 10.0015,50 €
10.01 – 15.0020,50 €
15.01 – 20.0027,50€
20.01 – 25.0034,50 €
25.01 – 30.0039,50 €
30.01 – 35.0045,00 €
35.01 – 40.0049,90 €

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Ο συνεργάτης μας για αποστολές στην Κύπρο είναι η ACS Courier

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 5 έως και 8 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο κούριερ της ACS θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της ACS Courier.

*Οι παραγγελίες προς Κύπρο ξεκινούν τη θαλάσσια μεταφορά τους την Πέμπτη κάθε εβδομάδας. Διευκρινίζουμε, λοιπόν, πως ο συνολικός χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας από τη στιγμή της αναχώρησης από το χώρο μας κυμαίνεται από 5 έως και 8 εργάσιμες ημέρες.

**Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

***Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για την Κύπρο.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Με τον αριθμό αποστολής είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της ACS Courier.

Παραλαβή από το σημείο παραλαβής μας

Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το σημείο παραλαβής μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε με e-mail και τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο σημείο παραλαβής μας για 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το σημείο παραλαβής μας μπορεί να γίνει από τη στιγμή της ενημέρωσής σας ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 με το όνομα που έχετε δηλώσει και τον κωδικό παραγγελίας σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν.

Σύστημα Πόντων

Στο σύστημα πόντων έχουν αποκλειστικά πρόσβαση όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο online κατάστημα της εταιρίας μας και πραγματοποιούν αγορές μέσω του λογαριασμού αυτού. Η επιλογή “αγορά ως επισκέπτης” δεν συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα πόντων. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να διαχειρίζεται, να τροποποιεί ή ακόμα και να καταργήσει το σύστημα πόντων χωρίς προειδοποίηση.

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, δεν υποκαθιστούν την φαρμακευτική αγωγή και δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Αν είστε έγκυος ή θηλάζετε παρακαλούμε ρωτήστε το γιατρό σας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση προβλήματος υγείας όπως και αλλεργίας σε κάποιο συστατικό παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προβείτε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κατάστημα μας απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών που έχουν την ευθύνη όσων αγοράζουν και καταναλώνουν.