Ελληνικό Φυστικοβούτυρο: Χωρίς Ί...

to elliniko fystikovoutyrooris ixnos zaxaris kai alles istories gefstikis trelas

Ο Βασίλης και ο Μάριο ψάχνοντας να βρουν υγιεινά σνακ για αυτούς ανακάλυψαν τα Muscle butters και ενίσχυσαν τη λαχταριστή γκάμα τους με ένα προϊόν 100% ελληνικό.

Ο Βασίλης Βερούχης και ο Μάριο Σιλέττι είναι δύο άντρες χωρίς ίχνος λίπους στο σώμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρώνε, ότι δεν ικανοποιούν τη γεύση τους. Το αντίθετο. Εστιάζουν στην ωφέλιμη πρωτεΐνη και αγνοούν τους «παραπλανητικούς» υδατάνθρακες. Το πιο ενδιαφέρον είναι, όμως, ότι αυτό το κάνουν με τον πιο λαχταριστό τρόπο.

Τι ακριβώς είναι τα Muscle butters;

Η βασική ιδέα και για τα δύο προϊόντα (muscle butters & muscle frosting) είναι η ίδια. Το κύριο συστατικό τους είναι το βούτυρο καρύδας με κάσιους και αμύγδαλα σε μείγμα, με προσθήκη πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα “butter” και στα ‘’frosting” είναι η υφή, οπού τα frosting είναι πιο αφράτα. Το βασικό τους προτέρημα είναι ότι δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά καθώς και γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Επίσης είναι χαμηλά σε θερμίδες οι οποίες προέρχονται από καλά λιπαρά και έτσι αποτελούν ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής χωρίς να στερείτε την απόλαυση. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως άλειμμα, είτε για την παρασκευή χαμηλών σε θερμίδες γλυκών, καθώς και για ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη και καλών θρεπτικών συστατικών.

«Αναζητώντας λοιπόν προϊόντα τα οποία θα μας κάλυπταν αυτήν την ανάγκη, ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας NGT» λένε, ο Μάριο αριστερά και ο Βασίλης δεξιά.

100% πολτός Ελληνικού φιστικιού, από Ελληνικό σπόρο, χωρίς προσθήκη σταθεροποιητών, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και νατρίου. Προσφέρετε σε γυάλινη συσκευασία σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό και είναι 100% φυσικό προϊόν.

Ποια είναι η φιλοσοφία των προϊόντων;

Η βασική φιλοσοφία της εταιρίας μας καθώς και των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η επίτευξη της πλήρης αρμονίας ανάμεσα στην υγιεινή διατροφή και στην απόλαυση! Με τα muscle butters αυτό πλέον είναι εφικτό, καθώς είναι χαμηλά σε θερμίδες, δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και η σύσταση τους είναι από 100% φυσικά προϊόντα. Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να φάνε κάτι γλυκό χωρίς καμία τύψη και ενοχή.

Τι τα κάνουν τόσο ξεχωριστά;

Η μοναδικότητα τους έγγητε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι και τόσο νόστιμο, σε σημείο που σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ένα τέτοιο γλύκισμα δεν περιέχει ζάχαρη. Αποτελούν σωτήρια λύση για όποιον άνθρωπο προσέχει την διατροφή του και την σιλουέτα του, ενώ παράλληλα δεν θα ήθελε να στερηθεί την απόλαυση μιας υπέροχης γλυκιάς γεύσης. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων η οποία μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο και απαιτητικό καταναλωτή. Με κύρια συστατικά τα αμύγδαλα την καρύδα και τα κάσιους επιτυγχάνουν να αποδώσουν την γεύση ενός πραγματικού ντόνατς, ενός μπισκότου ή ακόμα και μιας τούρτας γενεθλίων. Επίσης δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελληνική αγορά καθώς στο συγκεκριμένο προϊόν είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως άλειμμα, είτε για την παρασκευή χαμηλών σε θερμίδες γλυκών, καθώς και για ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη και καλών θρεπτικών συστατικών.

Ευτυχώς στα προϊόντα μας υπάρχει ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας μπορούν να ζεσταθούν και να αποκτήσουν διαφορετική γεύση και υφή.

Εσείς πως τα ανακαλύψατε;

Η προσωπική μας ενασχόληση με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, μας δημιούργησε την ανάγκη για την εύρεση ενός υγιεινού και ταυτόχρονα γευστικού σνάκ. Αναζητώντας λοιπόν προϊόντα τα οποία θα μας κάλυπταν αυτήν την ανάγκη, ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας NGT.

Για να μπορέσουμε λοιπόν να μπούμε στο παιχνίδι του εμπορίου στο κομμάτι του healthy food industry, έπρεπε να βρούμε κάτι το μοναδικό, το οποίο θα μας βοηθούσε να διαφοροποιηθούμε από την υπόλοιπη αγορά. Έτσι λοιπόν ήρθαμε σε επαφή με διάφορες εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική πριν καταλήξουμε στην ‘You Fresh Naturals’.

Τι έχετε να πείτε για το ελληνικό φυστικοβούτυρο που κατασκευάζετε μόνοι σας σαν νέο προϊόν της NGT;

Το φυστικοβούτυρο έχει ήδη βγει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία. Μέσα σε 20 μόλις μέρες κυκλοφορίας έχει τοποθετηθεί σε 52 καταστήματα και έχουμε κάνει εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για 100% πολτό Ελληνικού φιστικιού, από Ελληνικό σπόρο, χωρίς προσθήκη σταθεροποιητών, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και νατρίου. Προσφέρετε σε γυάλινη συσκευασία σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό και είναι 100% φυσικό προϊόν.

Συνδυάζει επίσης το υγιεινό με το γευστικό σε σχέση με την ποιότητα που σου προσφέρει. Διατίθεται σε απαλό, τραγανό καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο γεύσεις με «dark chocolate chips» και «white chocolate chips» που προορίζονται για μικρά αλλά ακόμη και….. για μεγαλύτερα παιδιά!! Η N.G.T. για τους φανατικούς του φυστικοβούτυρού της θα δώσει πλέον την δυνατότητα να μπορούν να το γευτούν ανά πάσα στιγμή, καθώς σύντομα θα είναι κοντά σας και σε μπάρες φυστικοβούτυρου σε διάφορες υπέροχες γεύσεις. Ναι ναι και για όσους από εσάς αναρωτηθήκατε, θα είναι διαθέσιμες και πρωτεινικές μπάρες φυστικοβούτυρου.

Με τα muscle butters αυτό πλέον είναι εφικτό, καθώς είναι χαμηλά σε θερμίδες, δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και η σύσταση τους είναι από 100% φυσικά προϊόντα. Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να φάνε κάτι γλυκό χωρίς καμία τύψη και ενοχή.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων η οποία μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο και απαιτητικό καταναλωτή. Με κύρια συστατικά τα αμύγδαλα την καρύδα και τα κάσιους επιτυγχάνουν να αποδώσουν την γεύση ενός πραγματικού ντόνατς, ενός μπισκότου ή ακόμα και μιας τούρτας γενεθλίων.

Ποιο είναι το ποιο αστείο σχόλιο που έχετε ακούσει από κάποιον που τα δοκιμάζει για πρώτη φορά;

«Πω πω! Πάρα πολύ ωραίο! Μακάρι να μπορούσα να το φάω αυτό το γλύκισμα αλλά θα με παχύνει γιατί είμαι σε διατροφή»

Ποια γεύση έχει το μεγαλύτερο σουξέ;

Όλες οι γεύσεις έχουν το κοινό τους, δεν διαφοροποιείτε κάποια καθότι κάθε γεύση έχει τους οπαδούς της. Κάποιοι προτιμούν τα frosting που είναι ποιο ανάλαφρα, άλλοι τα butter που άλλοι προτιμούν τα πιο γλυκά… Ευτυχώς στα προϊόντα μας υπάρχει ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας μπορούν να ζεσταθούν και να αποκτήσουν διαφορετική γεύση και υφή.

Που τα βρίσκουμε;

Σε επιλεγμένα καταστήματα υγιεινής διατροφής, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, φαρμακεία, γυμναστήρια και φυσικά στο e-shop της εταιρίας μας

Facebook NGT Nutrition Global Trading

source: www.womantoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Δεν εγκαταλείπετε την αγορά σας έτσι απλά, σωστά;

Χρησιμοποιήστε τον εξής εκπτωτικό κωδικό DIS5 στη σελίδα του ταμείου για να κερδίσετε 5% έκπτωση!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.