Τα Καλύτερα Βιολογικά Προϊόντα &...

Organic Products

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια μεγάλη στροφή στα βιολογικά προϊόντα. Έτσι, έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και πλέον μπορούμε να τα συναντήσουμε παντού στην καθημερινότητα μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι τα χημικά και τα φυτοφάρμακα χρησιμοποιούνται και είναι επικίνδυνα για την υγεία μας.

Παρακάτω παρουσιάζεται μια λίστα με Ελληνικά, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα που θα τα βρείτε στο online κατάστημα της NGT, καθώς και τα πλεονεκτήματα τους:

 

#1 Αλεύρι Αμυγδάλου

amygdaloy 700x700

Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Το καλό με το συγκεκριμένο αλεύρι είναι ότι δεν περιέχει γλουτένη και δεν είναι αποβουτυρωμένο.

Σε συνδυασμό με την καλή πηγή λιπαρών οξέων που περιέχει είναι ιδανικό για όσους έχουν επιλέξει έναν πιο καθαρό και υγιεινό τρόπο ζωής. Να σημειώσουμε ότι το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδανικό για την μείωση του βάρους. Χρησιμοποιείται πολύ συχνά για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η μεγάλη του διαφορά από το λευκό αλεύρι είναι ότι συνήθως αφαιρούνται τα θρεπτικά συστατικά από το λευκό, ενώ το αμυγδάλου κρατά όλες του τις ιδιότητες.

 

#2 Βιολογική Κινόα

QUINOA SKROUTZ

Η βιολογική Κινόα έχει υψηλή βιολογική αξία καθώς και είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Περιέχει φυτικές είναι όπου είναι ένας θετικός παράγοντας για την καλή λειτουργεία του εντέρου. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι βοηθάει στον έλεγχο της χοληστερόλης, της γλυκόζης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Αποτελεί μια πολύ σημαντική πηγή μετάλλων και βιταμινών αλλά και πηγή μαγνησίου, κάλιου και άλλων θρεπτικών ουσιών. Είναι πολύ σημαντικό να την εντάξετε στην διατροφή σας. Ένα ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα; Έχει μοναδική γεύση και είναι πολύ νόστιμη!

Είναι γεγονός ότι μπορείτε να την συνδυάσετε με πολλά φαγητά, από δημητριακά μέχρι μπάρες και άλλα αλμυρά φαγητά. Την συγκεκριμένη βιολογική κινόα μπορείτε να την απολαύσετε σε μοναδική τιμή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NGT.

 

#3 Λιναρόσπορος

linarosporos kafe 700x700

Ο λιναρόσπορος είναι η καλύτερη πηγή του φυτικού Ω3 που ονομάζεται Λινολενικό Οξύ. Περιέχει βιταμίνες και μέταλλα με μαγνήσιο και μαγγάνιο. Η αλήθεια είναι ότι οι σπόροι του λιναριού είναι γεμάτοι με θρεπτικά συστατικά και περιέχουν υψηλές αντιοξειδωτικές και οιστρογονικές ιδιότητες.

Σύμφωνα με έρευνες, οι συγκεκριμένοι σπόροι μπορούν να βελτιώσουν τη χοληστερόλη, ενώ παράλληλα να μειώσουν την αρτηριακή πίεση.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι είναι μια μεγάλη πηγή φυτικής πρωτεΐνης με σπουδαία οφέλη και ιδιότητες για την υγεία. Άρα, μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης για ανθρώπους που δεν τρώνε κρέας. Όπως καταλαβαίνετε αποτελεί ένα προϊόν κατάλληλο για vegans.

 

#4 Μελάσα

melasa 700x700

Η μελάσα είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία που εξάγεται από ζαχαροκάλαμο. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για διαβητικούς ενώ έχει λιγότερες θερμίδες από την ζάχαρη. Σύμφωνα με έρευνες, κάνει καλό στα οστά καθώς αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, ενώ βοηθάει και στην οστεοαρθρίτιδα.

Να σημειώσουμε ότι διατηρεί υγιές το νευρικό σύστημα, καθώς προλαμβάνει την κούραση και τον πονοκέφαλο. Παράλληλα, όσοι έχουν πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα μπορούν να την εντάξουν άφοβα στην καθημερινή τους διατροφή με λίγο ζεστό γάλα πριν τον ύπνο καθώς βοηθάει πολύ.

 

#5 Νιφάδες Βρώμης

kouaker 700x700

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Οι νιφάδες βρώμης αποτελούν μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Είναι αποτοξινωτική χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητα σε αμινοξέα. Επίσης, βοηθά στα επίπεδα ζακχάρου στο αίμα ενώ βελτιώνει την πέψη.

Τα οφέλη και οι ιδιότητες της βρώμης είναι πολλά και μπορούν να έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό είναι πως σύμφωνα με μελέτες είναι αντικαρκινική και βοηθά στην πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού ή του παχέος εντέρου στο 10%. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα προϊόν που πρέπει σίγουρα να εντάξετε. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι συνδυάζετε εύκολα και γρήγορα με τα περισσότερα φαγητά είτε γλυκά είτε αλμυρά. Από ένα μικρό σνακ όπως μπορεί να είναι οι μπάρες πρωτεΐνης, μέχρι ένα κανονικό γεύμα.

Αυτά ήταν τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε εύκολα και άμεσα στην αγορά. Στην NGT διαθέτουμε με άμεση παράδοση στον χώρο σας μια μεγάλη ποικιλία τόσο σε βιολογικά προϊόντα, όσο και σε συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ (έως 3kg)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2114054589

Αφήστε μια απάντηση

Δεν εγκαταλείπετε την αγορά σας έτσι απλά, σωστά;

Χρησιμοποιήστε τον εξής εκπτωτικό κωδικό DIS5 στη σελίδα του ταμείου για να κερδίσετε 5% έκπτωση!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.